bjorkmyr.blogg.se

Min blogg om mitt liv. Just nu handlar mitt liv mest om renovering, jobb o träning. Mycket funderingar kring livet, varför man inte känner sig lycklig fast man vet att man borde.

Sängen.

Publicerad 2014-01-05 02:36:29 i Allmänt,

Nu ligger jag o vänder och vrider mig i sängen.
Visste att det skulle bli såhär. Vanligtvis somnar jag på 2sekunder, gärna i soffan innan jag hunnit ta mig till sängen. Men inte nu. Bara för jag är ensam.
Och jag är så dum. Jag vet att jag inte borde höra av mig till min kille när jag är såhär. Jag är inte trevlig. Jag drar ju ner hans humör. Ändå ringer jag.
Just nu tycker jag allt känns orättvist. Jag ville oxå ha kul ikväll. Eller nej, jag har haft kul ikväll. Jag ville ha en soft trevlig kväll, och det hade jag med min bästis. Ändå, så fort hon gick, så kände jag mig som den mest ensamma människan i världen. Varför känner jag så? Som att jag blir avundsjuk på min pojkvän som är ute o har kul, fast jag inte ens ville gå ut eller dricka? Ändå blir jag bitter. Jag vill verkligen inte vara så.
Nu ligger jag här i min säng, kan inte sova och mår illa, känner att det igentligen är rätt åt mig. Dessutom ringer klockan 9.20 imorn. Kul.

Aja, ska ligga o räkna vidare alla får nu.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela